Geen 'quick fix' maar echte verandering.

Zet jezelf het komend half jaar op nummer 1. Laat je inspireren en begeleiden om de kern van jouw klachten aan te pakken. Zodat jij gezonder wordt en blijft.

Hoe fijn is het wanneer je weer voldoende energie hebt om op pad te gaan. Kan stralen en blij worden als je jezelf in de spiegel ziet. Weer lekker in je vel en fitter omdat de buikpijn is verdwenen. Je voelt je fijn in jouw lijf. Jouw gewicht is onder controle en zo ook je relatie met eten. Je hebt gelukkig geen of minder medicijnen hoeven gebruiken en dat voelt zo goed!

Wat kan je praktisch verwachten:

  • 6 maanden lang professionele begeleiding op wetenschappelijke basis.
  • Intake met analyse om een duidelijk beeld over jouw gezondheid te schetsen.
  • Persoonlijke Kerngezonde gids met jouw doel, analyse aanpassingen, voorbeeld dagmenu, suppletie advies en meer.
  • 5 support consulten om jou te begeleiden om de kern van jouw gezondheid te verbeteren.
  • Kennis, recepten, overzichtslijsten die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Een dagboek waarin we jouw proces bijhouden.
  • Gratis minitrainingen (wanneer deze beschikbaar zijn)
  • Mogelijkheid tot Bloed of speekseltest voor extra informatie. (De kosten van de testen zijn niet inbegrepen in het traject.)

Dankzij het Kerngezond traject is jouw leven positief veranderd

KERNGEZOND

TRAJECT

€495,-

GEZONDHEID CHECK

€250,-

Het Kerngezond traject

Na het intakegesprek incl  jouw persoonlijke KERNGEZONDE gids, volgen er maandelijks supportconsulten van 45 minuten. Je maakt hierdoor elke maand stappen naar een gezondere versie. Je wordt in actie gezet om met de kennis die ik je geef aan het werk te gaan. De uitdagingen die voorbij komen worden besproken en aangepakt. Ga op een leuke en geïnspireerde manier werken aan jouw gezondheid. De kosten van dit traject zijn 495 euro.

De Gezondheidscheck

Wil je wel weten hoe het met jouw gezondheid is gesteld en inzicht krijgen wat jij kan doen om jouw gezondheid te optimaliseren. Dan is de Gezondheidscheck wat voor jou. Dit traject bevat een intake met screening. Bespreken we jouw hormonale balans en stel ik vervolgens een analyse en maak ik een basisadvies op. Na 2-3 weken volgt er nog 1 supportconsult om het advies te bespreken. Zo kan je zelfstandig aan de slag met jouw gezondheid. Kosten van dit traject zijn 250 euro.

Het aanvullende Support traject

Wil je na het volgen van één van de trajecten verdere ondersteuning, dan is er altijd de mogelijkheid tot het support traject, waarin ik je 4 extra consulten bied. Zo kan je altijd de support en begeleiding voortzetten, mocht je dat fijn vinden. Kosten 270 euro.

Laat voeding en leefstijl je medicijn zijn.
Neem de controle over je eigen gezondheid en je hormonen.