Geen Quick fix maar een duurzame verandering

Laat je inspireren en begeleiden om de kern van jouw klachten aan te pakken.

Hoe fijn is het wanneer je weer voldoende energie hebt om op pad te gaan. Kan stralen en blij worden als je jezelf in de spiegel ziet. Weer lekker in je vel zit en fitter omdat de buikpijn is verdwenen. Je voelt je fijn in jouw lijf. Jouw gewicht is onder controle en zo ook de drang naar eten. Je hebt gelukkig geen of minder medicijnen hoeven gebruiken en dat voelt zo goed!

Dankzij het Kerngezond traject is duidelijk geworden hoe hormonen jouw leven positief beïnvloeden en je gelooft, net als ik nog meer in de kracht van gezonde leefstijl.

Wat kan je Praktisch verwachten:

  • 6 maanden lang professionele begeleiding op wetenschappelijke basis.
  • Intake met screening om een duidelijk beeld over jouw gezondheid te schetsen.
  • Adviesplan met jouw doel, analyse en acties voor het komende half jaar.
  • 5 support consulten om jou te begeleiden bij het adviesplan om jouw gezondheid te verbeteren.
  • Kennis, recepten, nog meer adviezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Een hulpboek waarin we jouw proces bijhouden.
  • Mogelijkheid tot Bloed of speekseltest voor extra informatie. De kosten van de testen zijn niet inbegrepen in het traject. 

START traject

€250,-

KERNGEZOND traject

€495,-

Het Kerngezond traject

Na het intakegesprek incl het adviesplan volgen er maandelijks supportconsulten van 45 minuten. Je maakt hierdoor elke maand stappen naar een gezondere versie. Je wordt in actie gezet om met de kennis die ik je geef aan het werk te gaan. De uitdagingen die voorbij komen worden besproken en aangepakt. Ga op een leuke en geïnspireerde manier werken aan jouw gezondheid. De kosten van dit traject zijn 495 euro.

Het Starttraject

Niet de volledige begeleiding nodig, maar wil je wel weten wat je kan doen om op een natuurlijke manier jouw klachten te verminderen . Een start maken. Dan is het starttraject wat voor jou.  Dit traject bevat een intake met screening. Bespreken we jouw klachten en stel ik een basis advies op. Na 2 weken volgt er nog 1 supportconsult om het advies te bespreken. Zo kan je zelfstandig aan de slag met jouw gezondheid. Kosten van dit traject zijn 250 euro.

Het aanvullende Support traject

Wil je na het volgen van één van de trajecten verdere ondersteuning, dan is er altijd de mogelijkheid tot het support traject, waarin ik je 4 extra consulten bied. Zo kan je altijd de support en begeleiding voortzetten, mocht je dat fijn vinden. Kosten 270 euro.

Laat voeding en leefstijl je medicijn zijn.
Neem de controle over je eigen gezondheid en je hormonen.