Geen Quick fix maar een duurzame verandering

Laat je inspireren en begeleiden om de kern van jouw klachten aan te pakken.

Je hebt weer voldoende energie, Kan stralen en blij worden, Weer lekker in je vel zit, Je voelt je fijn in jouw lijf. Jouw gewicht is onder controle, geen of minder medicijnen hoeven gebruiken en dat voelt goed!

Dankzij dit traject ontdek je welke voeding het beste bij jou past. Op een simpele manier gezonder en lekkerder kunt eten, Om kan gaan gaan met lastige momenten, minder ongezonde eetgewoontes. Je hebt  inzicht in hoe hormonen werken en een fijne dagelijkse routine over de dag,

Met mijn jarenlange ervaring als diëtist, leefstijlcoach en met mijn expertise in hormonen en de orthomoleculaire kennis kan ik je op zoveel vlakken ondersteunen en helpen om de KERN aan te pakken.

Dankzij het Kerngezond traject is duidelijk geworden hoe hormonen jouw leven positief beïnvloeden en je gelooft, net als ik nog meer in de kracht van gezonde leefstijl.

Wat kan je Praktisch verwachten:

  • 6 maanden lang professionele begeleiding op wetenschappelijke basis.
  • Intake gesprek van 1 tot 1,5 uur met analyse om een duidelijk beeld over jouw gezondheid te schetsen.
  • Persoonlijke Kerngezonde gids met jouw doel, analyse, aanpassingen, voorbeeld dagmenu, suppletie advies en meer.
  • Aanvullend 5 support consulten van elk 45 minuten om jou te begeleiden om de kern van jouw gezondheid te verbeteren.
  • Kennis, recepten, opdrachten die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Een dagboek waarin we jouw proces bijhouden.
  • Gratis deelname aan (online) minitrainingen (wanneer deze beschikbaar zijn)
  • Mogelijkheid tot Bloed of speekseltest voor extra informatie. (De kosten van de testen zijn niet inbegrepen in het traject.)

KERNGEZOND TRAJECT

€495,-

GEZONDHEIDSCHECK

€250,-

Het Kerngezond traject

Na het intakegesprek incl jouw Kerngezonde gids volgen er maandelijks supportconsulten van 45 minuten. Je maakt hierdoor elke maand stappen naar een gezondere versie. Je wordt in actie gezet om met de kennis die ik je geef aan het werk te gaan. De uitdagingen die voorbij komen worden besproken en aangepakt. Ga op een leuke en geïnspireerde manier werken aan jouw gezondheid. De investering van dit traject is 495 euro.

DE GEZONDHEIDSCHECK

Niet de volledige begeleiding nodig, maar wil je wel weten hoe het met jouw gezondheid en hormonen is gesteld. Dan is deze gezondheidscheck wat voor jou. Dit korte traject bevat een intake met analyse. Bespreken we jouw doelen betreft gezondheid en stel ik een basis advies op. Na 2 weken volgt er nog 1 supportconsult om het advies te bespreken. Zo weet je wat je zelf kan doen om jouw gezondheid te optimaliseren. De investering van dit traject is 250 euro.

Het aanvullende Support traject

Wil je na het volgen van één van de trajecten verdere ondersteuning, dan is er altijd de mogelijkheid tot het support traject, waarin ik je 4 extra consulten bied. Zo kan je altijd de support en begeleiding voortzetten, mocht je dat fijn vinden. De investering 270 euro

Vergoedingsmogelijkheden 

Het is mogelijk om de facturen van de consulten te declareren bij je zorgverzekeraar. Fijn te weten dat een deel van het traject wordt vergoed. Hoeveel kosten er worden vergoed is afhankelijk van jouw verzekering (dit kan soms wel oplopen tot 80% van het traject) Mocht dit echt belangrijk voor je zijn check het bij jouw zorgverzekeraar of neem contact met mij op.

Laat voeding en leefstijl je medicijn zijn.
Neem de controle over je eigen gezondheid en je hormonen.