Geen Quick fix maar echte verandering

Zet jezelf het komend half jaar op nummer 1.Laat je inspireren en begeleiden om de kern van jouw klachten aan te pakken.zodat jij gezonder wordt en blijft.

Dankzij het Kerngezond traject is duidelijk geworden hoe hormonen jouw leven positief beïnvloeden en je gelooft, net als ik nog meer in de kracht van gezonde leefstijl.

Wat kan je Praktisch verwachten:

  • 6 maanden lang professionele begeleiding op wetenschappelijke basis.
  • Intake met screening om een duidelijk beeld over jouw gezondheid te schetsen.
  • Gezondheidsplan met jouw doel, analyse en acties voor het komende half jaar.
  • 7 support consulten om jou te begeleiden bij het gezondheidsplan om de kern van jouw gezondheid te verbeteren.
  • Kennis, recepten en opdrachten die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Een persoonlijk gezondheid journal waarin we jouw proces bijhouden.
  • Mogelijkheid tot Bloed of speekseltest voor extra informatie. De kosten van de testen zijn niet inbegrepen in het traject. 

Hoe fijn is het wanneer je weer voldoende energie hebt om op pad te gaan. Kan stralen en blij worden als je jezelf in de spiegel ziet. Weer lekker in je vel zit en fitter omdat de buikpijn is verdwenen. Je voelt je fijn in jouw lijf. Jouw gewicht is onder controle en zo ook de drang naar eten. Je hebt gelukkig geen of minder medicijnen hoeven gebruiken en dat voelt zo goed!

STARTtraject

€225,-

KERNGEZONDtraject  

€630,-

Kosten van het Kerngezonde traject

Het kerngezond traject betaal je om te starten het starttraject van 225 euro met vervolgens een maandelijkse bijdrage van 67,50 euro gedurende een half jaar. Ook is natuurlijk mogelijk de volledige kosten meteen te voldoen bij start van het traject. Dit kan allemaal in overleg.

Kosten van Het startraject

Wil je alleen weten wat er speelt en daarmee jouw gezondheid in kaart te brengen. Dan is alleen een screening incl gezondheidsplan gevolgd door 1 supportconsult ook mogelijk. Zo krijg je meer inzicht in jezelf en jouw klachten en kan je er zelfstandig mee aan de slag. Het starttraject kost eenmalig 225 euro.

Vergoedingsmogelijkheden 

Het is zeker mogelijk om de facturen van de consulten te declareren bij je zorgverzekeraar onder de noemer dieetadvisering vanuit de basisverzekering. Hoeveel kosten er worden vergoed is afhankelijk van jouw verzekering, verwijzing van een (huis)arts en eigen risico. Mocht dit belangrijk voor je zijn check het bij jouw zorgverzekeraar.

Laat voeding en leefstijl je medicijn zijn.Neem de controle over je eigen gezondheid en je hormonen.