Werkwijze

1 - Aanmelding


Meld je aan door me te bellen, een berichtje te sturen of via het contactformulier op de website.

Hierna neem ik contact met je op om te bespreken of ik je kan helpen. Zo ja, dan nodig ik je uit in mijn praktijk in Stolwijk. Is dit lastig? Online of telefonisch is ook mogelijk.

2 - Voorbereiding


Na het maken van een afspraak stuur ik je een uitgebreide vragenlijst.  Deze vragenlijst is ter voorbereiding op onze eerste afspraak. Het helpt mij inzicht te krijgen in de huidige werking van jouw lichaam en hormonen.

3 - Analyse


Tijdens onze eerste afspraak nemen we de door jou ingevulde vragenlijst door. Ook bespreken we welke wens je hebt en maken we een grondige analyse van jouw huidige hormonale balans. We kijken samen naar jouw klachten en huidige leefstijl. Aan de hand van deze informatie stel ik een persoonlijk gezondheidsplan voor je op.

 

4 - Gezondheidsplan


In het gezondheidsplan schets ik een beeld van jouw huidige gezondheidssituatie. Waar komen je klachten vandaan? Wat heb je nodig om jouw klachten te verminderen? En jouw wens uit te laten komen?

Verder bestaat het plan uit een aantal voorbeelden qua voeding en richtlijnen rondom bewegen, slaap en ontspanning. Hiernaast schrijf ik nog een suppletie advies welke jou extra ondersteunen ter verbetering van jouw hormonale balans. En daarmee dus jouw gezondheid.

Indien nodig stel ik nog een test voor om bepaalde waarden te meten voor nog meer inzichten. Voorbeelden hiervan zijn een speeksel-, bloed- of DNA-test.

5 - Bespreken plan


Deze afspraak zal binnen een maand na onze eerste afspraak plaatsvinden. We bespreken het gezondheidsplan en wanneer er aanvullende testen zijn gedaan, bespreken we deze ook. Indien nodig vullen we of passen we het gezondheidsplan aan.

6 - Support consulten


Deze consulten zullen gedurende (minimaal) een half jaar 1x in de maand plaatsvinden. Hierin geef ik je verdere kennis en inzichten over de werking van hormonen. Hiernaast geef ik je ook praktische adviezen over voeding en leefstijl die je kunt toepassen.

Veranderingen in leefstijl hebben tijd nodig. Soms ook een intensievere begeleiding. De mogelijkheid is er altijd om je zo goed mogelijk te helpen en jou de handvatten te geven voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Laat voeding en leefstijl je medicijn zijn.
Neem de controle over je eigen gezondheid en je hormonen.