Werkwijze

1 - Aanmelding


Wanneer je interesse hebt, neem gerust contact op via de contactgegevens of plan direct jouw gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw klachten en wensen en of ik de juiste persoon ben om je te ondersteunen, vervolgens plannen we eventueel de intake.

2 - Voorbereiding


Als voorbereiding op het intakegesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst. Zo krijgen we een duidelijk beeld van jouw situatie en kunnen we het traject optimaal gebruiken om de Kern van het probleem op te zoeken en daarmee aan de slag te gaan

3 - Intake gesprek


Tijdens dit gesprek van 1 tot 1,5 uur hebben we een analyse van jouw klachten. We bespreken welke hormonen en organen er uit balans zijn en welke eerste praktische aanpassingen je kan doen in voeding en leefstijl.

4 - KERNGEZONDE GIDS


Je ontvangt in de week erna een persoonlijke gids bestaande uit jouw analyse, de eerste persoonlijke aanpassingen, een voorbeeld van een dagmenu en een suppletieadvies. Zo nodig ook een advies voor aanvullende test. Verder nog meer uitgebreide informatie over de stappen naar de KERN van jouw gezondheid

 

5 - Supportconsulten 


Er zijn vervolgens 5 supportconsulten van elk 45 minuten die jou gaan helpen de transformatie waar te maken. IK begeleid je stap voor stap om de gezondere versie van jezelf te worden. Elk consult geeft je meer inzichten, praktische hulp en natuurlijk support zodat je nieuwe gewoontes creëert en voor blijvend resultaat gaat.

In mijn werkwijze neem ik uitgebreid de tijd voor je om jouw behoeften te bespreken. De adviezen worden op maat gemaakt en daarmee volledig afgestemd op jou. Ik begeleid je op een persoonlijke en doelgerichte manier.

Kortom, Ik sta voor een oprechte, professionele maar vooral persoonlijke begeleiding.

Laat voeding en leefstijl je medicijn zijn.
Neem de controle over je eigen gezondheid en je hormonen.