Wie ik ben?

IN HET KORT: Optimistisch, betrokken, interesses, gezelligheid, gelijkwaardigheid, samenhorigheid, gelukkig, plezier, spontaan, nieuwsgierig, denker, georganiseerd, opgeruimd, vriendelijk.

Een echte meid uit de Polder. Zo zou ik mezelf aan je willen voorstellen. Volop aan het genieten van het Groene Hart. Ik ben echt een natuurmens! Geregeld met mijn man en boys de bossen in of een wandelpad in de buurt. Onze hond gaat natuurlijk ook mee.

Thuis en in mijn praktijk geniet ik ook van al het groen! Uitkijkend over de weilanden. Mocht je op consult komen, zal je meemaken wat een rust en gevoel van vrijheid dat geeft. Het is voor mij de ideale setting om met jou in gesprek te gaan, dicht bij de natuur. Daar ben ik op mijn best.

Verder houd ik heel erg van mijn koffiemomentjes met mijn man of een gezellige drankje met mijn vriendinnen. Koken en bakken is ook een favoriete bezigheid. Hier haal ik mijn inspiratie uit voor de hormoonproof recepten.

Do more what makes you happy..

..is een quote die voor mij in de loop der jaren steeds belangrijker wordt en ook graag aan jou meegeef. Doe vooral waar je gelukkig van wordt. In mijn geval was dat energieker en lekkerder in mijn vel te zitten.

VOOR MIJN EIGEN GEZONDHEID ZORGEN.  IK ben daar zoveel gelukkiger van geworden en gun het jou ook.

Laat voeding en leefstijl je medicijn zijn.Neem de controle over je eigen gezondheid en je hormonen.